Golem 14 caută un fanatic al genului SF care să întrunească următoarele condiții:

  • Să-i placă să citească literatură SF&F direct în engleză;
  • Să locuiască în România;
  • Să-și dorească setul de cărți din imaginea de mai jos.

concurs

Pentru a participa la concurs el trebuie să facă două lucruri:

1. Să-i ureze drum bun și multă baftă în noua sa aventură lui Emanuel Grigoraș printr-un mesaj pe blogul personal (emanuelgrigoras.ro) ori pe pagina sa de Facebook, Google+ sau Twitter.

Emanuel Grigoraș este un scriitor contemporan de Science Fiction aflat la început de drum, membru de seamă al fandemului românesc, participant activ al cenaclului ProspectArt și cel care a făcut posibil acest concurs.

2. Să răspundă în secțiunea de comentarii (de la sfârșitul acestei postări) la întrebarea:  Dacă ați fi pentru o zi unul din personajele universului Dune, care ar fi acel personaj și de ce?...

Cel mai convingător răspuns va câștiga toate cele 11 volume. Dacă sunt mai multe răspunsuri convingătoare le voi supune tragerii la sort. Concursul se desfășoară până la data de 5 septembrie. În cazul în care până la aceasta dată nu se găsesc cel puțin doi fanatici, concursul se va prelungi automat în runde de câte 10 zile. Premiul se va înmâna personal în București sau prin Poșta Română (după 14 septembrie).

Spor și creativitate în răspunsuri!…

%d blogeri au apreciat: